Bejelentés


Webshop

  Hirdetés

  Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.  Oldalelemek

  Keresés a honlapon  Üzenőfal


  Név:

  Üzenet:  Hírek
  Iskolakezdés!!

  Szeretném felhívni a szülők figyelmét, hogy nézzék át gyerkőcök lábát is. A benőtt,vagy hosszú köröm gondot okozhat. Figyelmeztessék a gyerekeket, hogy az edzőcipőhőz, tiszta zoknin kivűl lábspray is tartozik!! Köszönöm !

  tovább >>


  kiszárad a haj a napsütésben!

  Szeretjük a napfényt, a nyaralást.de használjunk kalapot, hővédőt a hajunkra, vagy ha ezt elmulasztottuk, nyaralás után keressük fel a fodrászunkat egy gyógypakolásra! Minden kedves vendégemnek jó pihenést és kikapcsolódást! (de ha hazajöttetek gyertek egy jó kis fejmasszázsra is )

  tovább >>


  Anyáknapi meglepetés!

  Anyáknapjára ajándékozzon kényeztetést ! Minden anyuka megérdemel egy napot ami csak Őróla szól! Kedves anyukámnak! ajándékcsonag Hajmosás masszázzsal szárítással, kényeztető hajpakolással! Lábasszánzs gyöngyös pedikűrkrémmel! Kézmasszázs bőrtipusnak megfelelő összetételben választható 3 fajta illóolajjal(fenyő,citrom,fahély) csomag ára 3000Ft "http://www.katipedi.5mp.eu">

  tovább >>


  Napsütés és az UV hatásai

  Jön a tavaszi erős UV sugárzás használjatok uv védelmet biztosító termékeket amíg nem késő! Fehérbőrűek,szeplősök, és akik nem szeretnének ráncosak lenni idejekorán! Ennek ellenére szép Napot! Profi ajakápolás – Aloe Lips 906Ft Semminek nincs jobban szüksége az Aloe Verára mint az ajaknak. Az Aloe Lips Ajakápoló stabilizált Aloe Verát, jojobát, védőanyagokat és speciális hidratálószereket tartalmaz, az ajaknak pedig éppen erre van szüksége ahhoz, hogy mindenkor jól érezhessük magunkat. Használjuk tehát az Aloe Lips Ajakápolót, és észre fogjuk venni a különbséget! Barnulás Béta-karotinnal – Forever A-Beta Care 100db kapszula Az, hogy a szervezet számára milyen fontos a béta-karotin, azt ma már egyre több tudományos kutatás támasztja alá. Kiderült ugyanis, hogy hatékony aktívgyök blokkoló. A Béta-karotin sárgás színű festékanyaga a bőr hámrétegében lerakódva, nem csak a káros anyagokat képes közömbösíteni, éppen gyökfogó tulajdonságánál fogva, hanem afféle fizikai szűrőként védi a bőrt a nap UV-sugarainak káros hatásaival szemben, s elősegíti a bőr szép, egyenletes barnulását is. A legutóbbi időkben sok információ szól a szabad gyököknek az emberi szervezetre kifejtett kedvezőtlen hatásáról. A fáradtságot, az öregedést, sőt még egyes betegségeket is a szabad gyökök hatásának tulajdonítanak. A szabad gyökök olyan vegyi részecskék, amelyek testünkben a feszültség, a levegőszennyezés és a napsugárzás, stressz és más környezeti ártalom hatására fokozott mértékben keletkeznek. Az E-vitamin csökkenti az érelmeszesedést, így a szívkoszorúér-betegség kockázatát. Védi az érfal belső, tükörsima felületét a sérüléstől, ami az előfeltétele annak, hogy koleszterin rakódjon le. Az E-vitamin leköti a DNS-t károsító, mutációt okozó szabadgyököket. Erősíti az immunrendszert, amely elpusztíthatja a rákos sejtet mielőtt még a korlátlan szaporodás elindulhatna. Az E-vitamin védi a sejtmembránt, melynek fontos szerepe van a normális sejtnövekedésben és szaporodásban. Csökkenti a rendellenes daganatos génműködést. Lassítja a végtelen számú mutációt, mellyel a rákos sejt saját növekedését segíti elő, és ellenáll a kemoterápiás szereknek. Csökkenti az új daganat növekedését elősegítő erek kialakulását. Erősíti a természetes ölősejtek aktivitását. Az E-vitamin hatásos az emlő-, a prosztata-, a gyomor-, a végbél-, szájüreg-, és bőrrákok elleni védelemben. Hatására a nyálkahártyán kialakult rákmegelőző állapotok visszafejlődését is megfigyelték. Autoimmun kórképekben csökkenti a betegség aktivitását. Lassíthatja az Alzheimer kór előrehaladását és a Parkinson kifejlődését.Az A-Beta-CarE béta-karotinból származó A-vitamint, szelént és természetes E-vitamint tartalmaz, kényelmes lágy zselé kapszulába zárva.

  tovább >>


  Napsütés és az UV hatásai

  Jön a tavaszi erős UV sugárzás használjatok uv védelmet biztosító termékeket amíg nem késő! Fehérbőrűek,szeplősök, és akik nem szeretnének ráncosak lenni idejekorán! Ennek ellenére szép Napot! (kattintsatok a linkre:

  tovább >>


  Újrakezdés!

  Minden év elején teszünk fogadalmakat! Előfordul, hogy nem tartjuk be,de mindig megfogadunk valamit. Többet törődünk magunkkal, keresünk egy kis plusz jövedelmet, nem eszünk kenyeret, vagy csak türelmesebbek leszünk! Az biztos, hogy mindenhez pénzre és egészségre van szükségünk. Nézze meg a videót és gondolkozzon egy kicsit nyitottan! Jó elmélkedést! Ehhez nem kell pénz csak pár perc! Köszönöm!

  tovább >>


  Van megoldás!

  Egészség vagy anyagi biztonság? Legyen a kettő együtt! Nem kell egyiket a másikért feláldozni!

  tovább >>


  Első benyomás

  Statisztikák alapján az emberek 90%-a a tekintet után a kezek ápoltságát nézi meg először!

  tovább >>
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!